På torsdag smakte eg fiskefór. Jepp. På besøk på Rygjabø med
fjerde klasse og på tur ut te oppdrettsanlegget. Store, brune pellets som
igrunn ikkje smakte spesielt godt. Men eg smakte. Litt usikker på ka eg prøve
å bevisa med å alltid ta dessa ekle utfordringane, men mindre enn ein time
seinare smakte eg rå kråkebolla. Eg anbefale ikkje det heller.
Me kan legga dei to tinga te listå øve ting Oddbjørg ikkje like.
Ilag med mais, sopp og håveverk.
Ungane lærte å knyta knutar. Eg prøvde intenst å blanda meg minst mulig. |
Forresten fekk eg hørra av ein av elevane mine ein dag at
"du va heldig med fjeset ditt".
Det regne med kompliment te ein lærar.
4 kommentarer:
Elevar e mangfoldige og interessante individ.Me lære møje av dei.
Eg smakte kråkebolla i Hellas, det smake jo bare saltvatn Oddbjørg.
Det va helst konsistensen som blei guffen for meg, Ingunn;)
Eg lika både mais og sopp eg... Så nå blei eg brått litt skremte - tenk om eg lika rå kråkebolla og fiskafor?!?
Legg inn en kommentar