mandag 10. mai 2010

She's got a ticket to ride

Eg har kjøpt billettar te heimreis. Like det dårlig. Ka skjedde med all den tiå som låg foran meg i september? Øve åtta månar har krympa te 23 dagar. Hmf.

Drive fremdeles og skrive på oppgavenesomaldritarslutt, og akkurat nå har eg besøk av Emelie, som budde på Limes før jul. Veldig veldig trivelig å sjå na igjen:) Akkurat som om hu aldri drog.
Eg får veldig masse kommentarar på at eg får så masse besøk "heila tiå". Ka kan eg sei? Eg e populær;)Emelie ankom ilag med et regn av Kex sjokolade.
For et par veker si hadde me Mission Week med CU. Den va slitsom og tidkrevande, men veldig vellykka. Me hadde stand på universitetet kver dag, og opplegg kver kveld. Open mike night, grillkveld og båtfest, for å nevna nåke. Morro:)

Katie, Lizzie,Beki,Stephen, Matt og Katie prøve seg på pyramide.

Abi og eg:)

Prosjekt lat-oss-ikkje-få-partyteltet-i-håve..

Alle i like Made (det va det me kalte opplegget) genserar...

Koss i all verden ska eg kunna dra fra denna gjengen? E det nåken som har tenkt på det kanskje?

1 kommentar:

Maria sa...

"Open mike(?!)night?" *hmmm* Tenk kor kjekt d e å ha ei unskulding for å dra til York og England igjen ... og igjen... og igjen! Og kem veit, kanskje enda du opp i Brazil og andre stada ein vakker dag! :o) Forresten bestemt dej for jobb t neste år? Nyyyyyt siste tida! *klem*